Over Bert Top, de ondernemer!

Toen ik 5 jaar was had mijn opa al prachtige Amerikaanse auto’s, deze oude Ford en Oldmobile vond ik toen al prachtige auto’s, opa reed daar o.a. bruiloften mee. Toen al dacht ik, dat wil later ook! Toen ik 18 was begon ik met het bezoeken van oldtimer beurzen. Even later kocht ik mijn eerste oldtimer, een klassieke Mercedes! Stiekem vond ik toen al de Amerikaanse auto’s mooier. Het bloed kruipt waar het niet komen kan, dus kocht ik mijn grote liefde; een Cadillac uit 1959, die met ‘die vleugels’!

De verhuur van de Cadillac verliep goed, erg goed zelfs. Om aan de vraag van mijn klanten te voldoen, besloot ik een Lincoln Town Car te kopen, deze nette en jonge limousine kan tot 8 personen vervoeren. Deze auto geeft mijn klanten het ultieme VIP gevoel, hier ben ik dan ook graag de gastheer van en zal er alles aan doen om me om deze mensen te ontfermen. Dat maakt mijn onderneming!

Hoogachtend,

Bert Top

Al meer dan 20 jaar Top!

 

Voor welke gelegenheden willen onze gasten een limousine huren?

Wij richten ons voornamelijk op de provincies Drenthe, Groningen, Friesland en Twente.

Waarom bij ons?

Hoge kwaliteit en een scherp tarief! Het eerste uur is slechts 125 euro. Voor een compleet tarief vul onderstaand formulier in en ik bel u zo snel mogelijk terug.

Nu ook voor groepen, twee limousines beschikbaar

06 - 53 11 74 93

Voor uw trouwdag, bruiloft, gala of jubileum bent u bij Limousineverhuur Top aan het juiste adres.

Sitemap

logo
menu
Oldtimer Limousine Drenthe